Selamat berkunjung ke Azmashop Online, bagi anda yang mendaftar menjadi pengedar Jusmate 5 melalui Azmas Online akan diberi satu blog percuma untuk tujuan mempromosikan produk anda.Jangan lepaskan peluang untuk anda terus berjaya dalam bidang perniagaan ini.Tinggalkan pesanan di blog ini atau sms kepada Kak Sue untuk info lanjut..okeis...Welcome To Azmashop Online... This shop belong to Azmas Collection ...Need Helped,Dont Hesitate To Contact Us Or Call/SMS To 016-6465686 ..... Thank You For Viewing ......

PILIH PRODUK ANDA DISINI!!

Friday, 6 November 2009

E-SHOPPE-ICASH


E-SHOPPE-ICASH


REVOLUSI BARU DUNIA PERNIAGAAN MLM!!!
ANDA TETAP MENDAPAT BONUS WALAUPUN..

-ANDA TIDAK PANDAI MENAJA AHLI
-ANDA TIDAK BOLEH JUAL BARANG
CUMA..ANDA HANYA PERLU MAINTAIN SAHAJA

PENDAFTARAN RM210.00!!!
MAINTAIN RM120.00 SETIAP BULAN UNTUK MENDAPAT INCOME

MLM BOLEH DAPAT DUIT TANPA PERLU MENAJA!!!!KNAPA ?ANDA MUNGKIN TDK PERCAYA TAPI INILAH KAMI DAPAT LAKUKAN


Strategy Penjanaan Pendapatan

Dengan pengunaan e-shoppe juga anda berpeluang menjana pendapat yang tinggi hingga mencecah 11 ribu ringgit malaysia sebulan. e-shoppe plan strategy ini akan membantu para ahli menjana pendapatan ini dengan hanya perlu berbelanja tanpa perlu mencari orang atau menaja orang.


SELAMA INI KITA SERING DIGAGALKAN DALAM PERNIAGAAN MLM ATAU JUALAN LANGSUNG ATAS FAKTOR PENAJAAN. SEHEBAT MANA PUN KITA MENAJA DAN MEMBINA RANGKAIAN…KITA PERLU INGAT BAHAWA KITA BERGANTUNG KEPADA AHLI DALAM RANGKAIAN DIBAWAH KITA. SERINGKALI KEHEBATAN KITA DIGAGALKAN OLEH RANGKAIAN DIBAWAH KITA YANG TIDAK BERMOTIVASI DAN TIDAK BERCITA-CITA TINGGI. TERLALU BERGANTUNG KEPADA AHLI DALAM RANGKAIAN UNTUK MENAJA MENYEBABKAN KITA GAGAL…
BETUL ATAU TIDAK…?

SELAMA INI KITA DIPAKSA MENJUAL UNTUK BERJAYA…YANG PANDAI MENJUAL AKAN BERJAYA WALAUPUN PRODUK ITU TIDAK SEHEBAT MANA. TAHUKAH ANDA ? KERJA MENJUAL ADALAH KERJA YANG AMAT SUSAH DAN AMAT MENCABAR. BOLEH KAH KITA SEMUA BERGANTUNG KEPADA AKTIVITI MENJUAL SEMATA-MATA UNTUK BERJAYA…? ADAKAH KITA DAN AHLI DALAM RANGKAIAN DIBAWAH KITA SEORANG JURUJUAL YANG HEBAT…? KEHEBATAN KITA SEBAGAI JURUJUAL YANG HEBAT AKAN DIGAGALKAN OLEH AHLI DALAM RANGKAIAN DI BAWAH KITA YANG TIDAK MAMPU MENJUAL..
ADAKAH DOWNLINE ANDA JURUJUAL YANG HEBAT…?

BOLEH KAH KITA BERUBAH KEPADA SATU PENDEKATAN TERKINI DAN SENSASI YANG BOLEH MENJAMIN KEJAYAAN KITA TANPA BERGANTUNG KEPADA AKTIVITI PENAJAAN, MENJUAL DAN KESETIAN KEPADA SATU PRODUK SEPANJANG HAYAT KITA. MAHU KAH ANDA MEMBINA KEJAYAAN TANPA AKTIVITI MENAJA, MENCARI ORANG DAN MENJUAL BARANG. SEKIRANYA ANDA BERFIKIRAN TERBUKA DAN POSITIF…SILA LUANGKAN MASA BERSAMA SPACEADS BERKONGSI PELUANG HEBAT INI…YANG PENTING INI BUKAN SKIM CEPAT KAYA…SKIM KUTU…SKIM PENIPU…INI ADALAH PERNIAGAAN KEUSAHAWANAN IT…MELALUI KONSEP LAUT BIRU…MENEROKAI APA YANG ORANG LAIN BELUM TEROKAI…MEMBUAT APA YANG ORANG LAIN BELUM BUAT…SENTIASA BERI PELUANG KEPADA DIRI SENDIRI UNTUK MENDAHULUI...

KALAU SAYA BOLEH BERUBAH...ANDA PASTI BOLEH BERUBAH... SEMUA ORANG PUN BOLEH BERUBAH..!! INILAH YANG KITA CARI SELAMA INI

REVOLUSI BARU DUNIA PERNIAGAAN MLM !!!
ANDA TETAP MENDAPAT BONUS !!!

WALAUPUN …

ANDA TAK BOLEH MENAJA !!!
ANDA TAK PANDAI JUAL BARANG !!!

CUMA … ANDA PERLU BELI BARANG SAHAJA !!!

PENDAFTARAN RM210.00 !!!
BULANAN RM120.00 SAHAJA!!!
KAEDAH MEMBELI ATAU BERBELANJA ??

ANDA BOLEH PILIH
“Pasaraya maya” yang diwujudkan di laman web www.shoppe-icash.com seolah-olah seperti sebuah gedung perniagaan yang boleh di isi dengan pelbagai barangan dan produk untuk dijual kepada ahli dan bukan ahli di seluruh dunia.

Produk-produk tersebut adalah produk ahli yang diperolehi dari pengilang sediada atau di keluarkan oleh ahli sendiri yang mematuhi piawaian keselamatan dan kesihatan serta perundangan semasa.

Laman web ini hanya bertindak sebagai agen untuk memastikan segala transaksi berlaku dengan betul dan tiada penipuan berhubung pesanan dilakukan oleh pembeli yang merugikan penjual dan sebaliknya.


KELEBIHAN

Kelebihan konsep e-shoppe adalah:
Barangan dapat dipasarkan secara terus kepada ”target market” yang terdiri daripada ;

* Ahli-ahli eshoppe-icash.
* Orangramai
* Peniaga-peniaga
* Saudagar-saudagar
* Dan sebagainya


Apa itu eshoppe

Berbelanja di e-shoppe dapat mata “point” yang boleh ditebus. Eksklusif kepada ahli eshoppe-icash yang telah menyewa ruang perniagaan, tiada pembayaran yang dikenakan untuk mengiklankan produk, barangan dan perkhidmatan di laman web e-shoppe-icash.Ruang gambar produk, barangan dan perkhidmatan adalah besar serta jelas.

Tempoh masa sewaan dan pengiklanan adalah tidak terhad selagi tidak melanggar syarat penyewaan.

KEISTIMEWAAN

Selain pembelian tunai atas talian, semua pemegang kad i-cash boleh membeli produk yang dijual menggunakan i-point yang terkumpul dari pedagang-pedagang i-cash.


Kad E-Shoppe I-cash

Kad ini merupakan “kad kesetiaan” atau “kad loyalti” untuk mendidik pengguna dan masyarakat tentang pentingnya kesetiaan terhadap sesuatu tanda perniagaan. Kesetiaan yang berterusan melayakkan anda menikmati ganjaran dan penghargaan yang berterusan.
Dengan memiliki kad eshoppe-icash membolehkan anda menikmati fungsi berikut;

Keahlian kad eshoppe-icash adalah seumur hidup.Ahli berhak mendapat potongan istimewa apabila berbelanja secara atas talian di HYPERLINK “http://WWW.ICASH2ME.COM” sebaik memiliki kad eshoppe-icash.Berhak mendapat diskaun dan potongan istimewa setiap kali berbelanja di kedai pedagang-pedagang icash berdaftar yang membuat promosi dan tawaran khas.Boleh mengumpul mata ganjaran (i-cash point) pada bila-bila masa apabila berbelanja di mana-mana kedai pedagang i-cash berdaftar.Kelainan yang amat istimewa kepada pemilik kad ini ialah mata ganjaran yang terkumpul boleh ditukar dengan barang keperluan yang setara nilainya di mana-mana kedai pedagang icash berdaftar.Mata ganjaran terkumpul tiada tempoh luput. Ini membolehkan ahli mengumpul dan menyimpan dalam jangkamasa yang lama untuk membuat tebusan yang lebih tinggi nilainya.

KELEBIHAN DAN KEISTIMEWAAN KAD E-SHOPPE – ICASH

KAD IDENTITI KEAHLIAN E-SHOPPE I-CASH
AMAT MUDAH DIBAWA KE MANA SAHAJA
BOLEH DITERIMA DIPASARAN GLOBAL YANG TERPILIH
UNIK DAN MENARIK
DITERIMA BANYAK MERCHANT YANG TERNAMA
KAT PINTAR EKLUSIF MASA KINI
PENGUMPULAN POINT MAKSIMUM IALAH 1,000,000 BERSAMAAN RM10,000
PEMBELANJAAN PINTAR MASA KINI ( SMART CASH )
TIADA YURAH TAHUNAN
MEMPUNYAI FAEDAH YANG BANYAK
BOLEH NIKMATI BONUS YANG MENAKJUBKAN
TAWARAN DISKAUN PELANCUNGAN
FAEDAH KAD E-SHOPPE – ICASH

Kad e-shoppe i-cash adalah satu kad smart-cash masa kini yang menggunakan konsep point sebagai medium transaksi yang dapat memberi kelebihan kepada ahli yang berdaftar berbelanja di merchant i-cash di Malaysia, Singapore, Brunei, Thailand, Arab Saudi dan di Indonesia serta lain-lain negara terpilih. Ahli akan menikmati point serta bonus yang menakjubkan. Selain dari itu ahli-ahli eshoppe-icash juga boleh berbelanja di e-shoppe dan nikmati bonus yang menakjubkan dari pembelian yang di lakukan setiap bulan. Ia juga dapat melahirkan usahawan yang celik IT serta dapat membantu peniaga IKS dan pedagang memasarkan produk ke peringkat antara bangsa selaras dengan aspirasi kerajaan dalam pemodenan era globalisasi masa kini melalui pemasaran tanpa sepadan serta nikmati faedah dalam pembelanjaan anda.

APA ITU I-CASH POINT

I-cash point ialah point yang diberi secara percuma mengikut kadar dan jumlah tertentu oleh kedai pedagang icash berdaftar sebagai ganjaran kesetiaan setiap kali anda berbelanja di premis mereka. Lebih anda berbelanja lebih point icash anda perolehi.
I-cash point juga boleh dibeli secara on-line di laman web www.eshoppe-icash.com pada bila-bila masa.

BAGAIMANA MENEBUS I-CASH POINT

I-cash point boleh ditebus semasa berbelanja di premis pedagang icash berdaftar atau berbelanja secara on-line di website HYPERLINK “http://WWW.ICASH2ME.COM” atau hubungi 03-8060 9933 untuk maklumat lanjut berhubung penebusan point icash sahaja.

BAGAIMANA UNTUK MEMILIKI KAD ESHOPPE-ICASH

Kad eshoppe-icash boleh dimiliki secara percuma apabila anda mendaftar sebagai ahli affliate eshoppe-icash.

AFFILIATE ESHOPPE-ICASH

Sebagai pemegang kad eshoppe-icash anda boleh menikmati insentif trading melalui program affliate eshoppe-icash. Program affiliate ini hanya memberi anda insentif apabila anda memperkenalkan sewaan e-shoppe dan penggunaan kad ini kepada pengguna lain.
Anda juga boleh menikmati insentif kesetiaan sekiranya anda membeli point icash sekurang-kurangnya sekali dalam sebulan di HYPERLINK “http://WWW.ESHOPPE-ICASH.COM” dengan jumlah minima 1000 icash point sahaja.


INSENTIF E-SHOPPE-ICASH

INSENTIF TAJAAN

Setiap rakan niaga baru e-shoppe i-cash diperkenalkan, anda layak mendapat insentif trading bernilai rm30.00. Insentif tajaan adalah infiniti.

INSENTIF PASANGAN BERGANDA

Setiap 3 rakan niaga baru yang anda perkenalkan, anda layak mendapat 2 insentif trading pasangan bernilai rm50.00 setiap satu. Nilai insentif trading ini adalah infiniti.

INSENTIF “MATCHING”

Anda akan menikmati insentif trading “matching” sebanyak 5% daripada rakan niaga tajaan terus anda sehingga level 4. Nilai insentif ini adalah infiniti setiap peringkat.

INSENTIF JUALAN KUMPULAN BULANAN

Anda akan menikmati insentif trading ini daripada kesetiaan bulanan ahli dalam kumpulan unilevel anda sehingga level 4. Nilai minima insentif trading ini ialah rm5.00 dan adalah infiniti setiap level.

INSENTIF KESETIAAN

Insentif trading ini hanya sebulan sekali dan berlaku daripada pendaftaran ahli baru dan kesetian ahli berdaftar sediada. Untuk melayakkan anda menikmati insentif trading ini anda perlu membuktikan kesetian anda dengan membeli minima 1000 point i-cash setiap bulan. Nilai minima insentif ini ialah rm7.00, maksima ialah rm3570.00. Tiada jangkamasa khusus ditetapkan kerana ia bukan pelaburan tetapi insentif perniagaan berasaskan rangkaian.

BAGAIMANA MENJADI AHLI AFFILIATE ESHOPPE-ICASH

Semua pengunjung laman web yang mendaftar untuk berniaga atau membeli di eshoppe layak menjadi ahli affiliate eshoppe-icash. Selepas mendaftar anda perlu membayar sewaan dan bayaran pengurusan sistem pasaraya maya eshoppe.

Bayaran pendaftaran sewaan dan pengurusan sistem pasaraya maya eshoppe bernilai rm210.00 sekali seumur hidup.

APABILA ANDA MEMBAYAR PENDAFTARAN SEWAAN ;

anda berhak terhadap sistem eshoppe dan berniaga di eshoppe secara on-line tertakluk kepada terma & syarat.
anda berhak mendapat kad eshoppe-icash dan menikmati kelebihannya di semua premis berdaftar tertakluk kepada terma & syarat.
anda berhak terhadap insentif affiliate eshoppe-icash sekiranya berkenaan tertakluk kepada terma & syarat.
anda layak menjadi agen trading memperkenalkan pedagang-pedagang menjadi pedagang i-cash dan menikmati komisen tertakluk kepada terma & syarat.

KELEBIHAN DAN KEISTIMEWAAN KAD E-SHOPPE – ICASH

* KAD IDENTITI KEAHLIAN E-SHOPPE I-CASH
* AMAT MUDAH DIBAWA KE MANA SAHAJA
* BOLEH DITERIMA DIPASARAN GLOBAL YANG TERPILIH
* UNIK DAN MENARIK
* DITERIMA BANYAK MERCHANT YANG TERNAMA
* KAT PINTAR EKLUSIF MASA KINI
* PENGUMPULAN POINT MAKSIMUM IALAH 1,000,000 BERSAMAAN RM10,000
* PEMBELANJAAN PINTAR MASA KINI ( SMART CASH )
* TIADA YURAH TAHUNAN
* MEMPUNYAI FAEDAH YANG BANYAK
* BOLEH NIKMATI BONUS YANG MENAKJUBKAN
* TAWARAN DISKAUN PELANCUNGAN


HUBUNGI KAK SUE UNTUK MORE INFO :) 0176367610

atau email - azmashop@yahoo.com
atau ym - azmashop

0 comments:

Pesanan

Nama:
Email:
Alamat Penghantaran:
No.Telefon:
Jumlah Pesanan
Ingin jadi pengedar Ya
Tidak

*untuk menjadi pengedar, anda hendaklah membeli 3 kotak sekaligus dengan harga RM450 sahaja

Pertanyaan

Azmashop Online